3D Ontwerp

Wierenga Hoveniers en Bestratingen maakt een 3D-ontwerp van uw toekomstige tuin, zodat u exact kunt zien wat het eindresultaat zal zijn van uw tuin. De meerwaarde van 3D ontwerpen ten opzichte van 2D ontwerpen, is dat alle hoogteverschillen ook zichtbaar zijn in het ontwerp.

Ook kunnen we op verzoek een film van het nieuwe tuinontwerp presenteren, waarbij u als het ware al door uw nieuwe tuin heen loopt!

Aanleg

Wierenga Hoveniers en Bestratingen draagt zorg voor het ontwerp en de gehele aanleg van uw tuin en/of bestrating. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van een mooi gazon, prachtige bloemborders, vijvers, fonteinen, tuinverlichting, en nog veel meer! Wij nodigen u uit uw wensen kenbaar te maken, dan doen wij onze uiterste best om ze te realiseren! Daarbij houden wij ook van nieuwe uitdagingen. Al onze werknemers houden van hun vak en hebben hart voor de zaak! Met elkaar beschikken wij over veel ervaring en expertise waarmee wij u zo goed mogelijk van dienst willen zijn!

Onderhoud

Het aanleggen van een mooie tuin is prachtig, maar daarna is het zaak dat de tuin goed onderhouden wordt. Ook hier kunnen wij u bij van dienst zijn. Voorbeelden van onderhoud zijn: het maaien van het gazon, snoeien, onkruid verwijderen, grondverzorging / verbetering (zorgen voor een gezonde voedingsbodem), insectenbestrijding op planten, en meer. Wij kunnen het gehele onderhoud van u overnemen, maar ook een deel. Het is maar waar uw voorkeur naar uit gaat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin.

Bestrating

Wierenga Hoveniers en Bestratingen beschikt over machines en apparatuur  om zowel kleine als grote bestratingsprojecten te realiseren. Wij beschikken over de mogelijkheid machinaal te straten. Sierbestrating aanleggen in tuinen in allerlei vormen en kleuren is mogelijk. Wij hebben contacten met verschillende leveranciers waardoor wij u een grote keuze aan steensoorten kunnen bieden.

Houtbouw

Heeft u altijd al een tuinhuisje willen hebben? Of een vijver met steiger? Of een overkapping, waar u aangenaam onder kunt zitten? Of een mooie of bijzondere schutting? Wierenga Hoveniers en Bestratingen doet ook aan houtbouw en kan u met al deze zaken van dienst zijn.