Over ons

Wie wij zijn

Wierenga Hoveniers & Bestratingen is gestart in 1991 en heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf en bestratingsbedrijf. De vakkennis, ervaring en gedrevenheid van beide eigenaren Diederick & Metrijs Wierenga samen met hun gemotiveerd en vakkundig team van medewerkers zorgt ervoor dat voor iedereen de juiste ideale tuin gecreëerd kan worden.

Middels hoogwaardige 3D-ontwerpen verzorgd door de beide eigenaren kan elke tuin door de precieze maatvoering volgens het ontwerp met nauwkeurigheid worden aangelegd. Er wordt voortdurend nagedacht over innoverende methodes om het werk te verrichten en te verlichten en er is een modern machinepark opgebouwd dat ingezet kan worden bij alle voorkomende werkzaamheden.

Zowel de particuliere als de zakelijke projecten worden door ons behartigd.

In Januari 2014 zijn Wierenga Hoveniers, werkzaam op de particuliere en de zakelijke markt en Wierenga Bestratingen, welke jarenlange ervaring heeft in de onder aanneming in de wegenbouw officieel samengevoegd tot Wierenga Hoveniers & Bestratingen. Iedereen is blij met deze stap en zet zich in voor het gezamenlijke doel: met een vakkundig team en een modern machinepark zo goed mogelijk werk en mooie projecten afleveren bij de klanten!

Liefde voor het vak, enthousiasme, creativiteit en werkzaamheid zijn de drijfveren die dat mogelijk maken. Het met hart en ziel aan de voorkomende opdrachten werken, zodat het voor beide partijen naast een mooi eindresultaat ook een mooi eindgevoel geeft, is het doel.